zondag 27 juli 2014

Rit Brunnen-Schiers.


Zondag                      27 Juli  2014
Dag 8
Brünnen                   ®        Schiers

Afstand:                    120 km                  

Gem Snelheid:        20 km/h
Hoogtemeters:       1820 m
Gereden van:          8.13 tot 15.45
Materiaalpech:        1 lekke band.



Het is zoals het is , een dag als gisteren gans de dag in de regen , het word soms stil in de groep maar de sfeer is nog wel goed en we laten onze kopjes zeker niet hangen.
Het begon al na een 17 km , het begon al goed met een zéér zware beklimming van ongeveer 13 km en max stijging van 18 % en het bleef zo tussen de 11 en 14 % ongeveer 8 km lang.
De auto stond een stuk beneden te wachten aan een camping , want die mocht niet over de col omdat de weg te smal en te slecht was.
Ik ben met Yves gans de beklimming bij Nicole gebleven en toen we boven kwamen stond een ganse kudde koeien ons op te wachten , we moesten er echt doorheen laveren , ik had wegens de regen spijtig genoeg mijn foto toestel niet bij.
Aan die camping konden we ons opwarmen met een koffie en wat warme kleren aandoen.
De laatste 80 km werden aan een gezapig tempo gereden en aangekomen aan het hotel konden we genieten van een warme douche.
Daarna was het werken aan de fietsen , want de remblokken vliegen er met de regen gewoon door.
Morgen hopelijk beter weer want dan staat de koninginnenrit op ons programma. 















2 opmerkingen:

  1. Ondanks het slechte weer, heel mooie foto's en duidelijk verslag. Dank je wel en geniet nog maar van de fietstocht. Groetjes uit Meerle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Paul en Nicole,

    Wij zijn gisteren voor jullie een kaarsje gaan branden in de basiliek in Scherpenheuvel, voor droog weder en dat iedereen veilig mag toekomen in Triëste. Hopelijk gaat ze nog 4 dagen branden.
    Groeten Gina en Eddy

    BeantwoordenVerwijderen