vrijdag 18 juli 2014

Welkomswoord voor onze fietstocht van Ieper naar Tiëste.


Beste vrienden en vriendinnen ,

Nicole heeft me nog eens kunnen overhalen , in feite was er niet veel overhalen aan , om nog eens een grote fietstocht mee te rijden met onze vrienden van Govaka , voor ons is het al de vijfde keer dat we mee fietsen.
Zoals Jullie hierboven kunnen lezen is het de bedoeling om de frontlijn van WOI te volgen in het teken van de honderdste verjaardag van het begin van WOI;
Ik maak deze blog zodat Jullie ons een beetje kunnen volgen , indien Jullie interesse hebben , ik ben niet alleen die een blog maak , er is ook onze mede fietser Jozef Hens die volgende blog heeft en er ook nog wat meer werk van gemaakt heeft  http://ieper-trieste.blogspot.be/ .
Het zou wel eens kunnen dat dit onze zwaarste tocht gaat worden , met drie bergketens waar we door moeten nl. de Vogezen , Alpen en Dolomieten , maar onze voorbereiding was goed , ongeveer 9500 km en met een beetje mooie weersomstandigheden moet het wel lukken.
We wensen Jullie veel lees en kijkgenot en hopelijk hebben we overal een goeie wifi zodat we onze blogs goed kunnen bij houden.

Groetjes.
Paul.


Dit is het volledig parkoers 1800 km en 13 dagen fietsen.




1 opmerking:

  1. Paul en Nicole, veel plezier en mooi weer de komende fietsreis. Ik ben een beetje jaloers hoor.

    BeantwoordenVerwijderen